Team Pro4u väljer Marstrom Composite som leverantör av ny rigg

Team Pro4u har sedan mastbrottet i våras noggrannt undersökt världsmarknaden för kolfibermaster. Det finns ett antal olika leverantörer med olika koncept och byggsätt. Då det gick bra att laga vår tidigare rigg, och vi gått bra med den, bestämde vi tidigt att om vi skulle byta skulle vi välja det bästa.

Marstrom, http://www.marstrom.com/sv/, kommer att bygga masten i honform, helt i ”prepreg” högmodulfiber, bakat i Autoklav. Alla detaljer som masttoppsbeslag, spinnakerbomskena, bom- och kickfästen mm görs också i kolfiber. Till detta byggs en hög, smal lätt v-formad bom med inbyggt fintrim för storskotet. Detaljer utformas i dialog med Jesper Ott på Speed Made Good.

Mer information och byggreportage kommer här under vintern.

logo_eps