Team Pro4u 11:a på NSS Skärgårdssegling

Igår tävlade vi i NSS Skärgårdsregatta (f.d. Hyundai Cup) och det var 105 anmälda båtar, varav 101 tog sig i mål. Tävlingen är en SRS tävling med jaktstart och vi startade som 63:e båt.

Totalt sett seglade vi relativt väl och kom 11:a av de drygt 100 båtarna. Det var inte helt våra förhållanden gällande vind och banben för att kunna få en topplacering och hade vi seglat ”perfekt” gällande segelval, vägval och manövrar hade vi kanske kunnat vara några platser bättre men ändå inte haft med den absoluta täten att göra. Vindmässigt var det minskande vind under dagen och lätta vindar, vid start blåste det ca 12 knop för att sedan minska kontinuerligt under racet.

Resultatlistan ser inte ut att ha kommit online ännu men bild nedan på de 20+ första båtarna.

Ingen automatisk text tillgänglig.

Vann racet gjorde Rolf Erixon med Piano (för andra året i rad), två kom Mithril med Richard Isby och trea kom Farr 30 Cheyenne med Anders Helmrich. Vi gratulerar alla tre medaljörer! Tack också till arrangörerna av tävlingen.