Klockan är halv fyra…

På morgonen tisdagen den 26 juni och Arken Zoo båten närmar sig Sandhammaren. Tanken är att hämta upp Molles fru i Simrishamn, som har kört tillbaka hyrbilen med vilken de såg till att ta sig till Klintholm på södra Sjælland.

Det har varit en blåsig historia inatt. Vindarna tangerade 40 knop några gånger och har legat stadigt över 30. Vinden har legat från väst-väst/sydväst. På endast fock har vi surfat i över 15 knop men även fått ett antal sjöar över oss.

Vi mår bra och alla har fått sova. Nåja, så gott det har gått rullningarna. Lagat käk har det varit sparsamt om, desto större orsak till att få äta upp sig lite på godis.

Prognosen säger att vinden ska dojja något och i takt med att vi rundar upp, hoppas vi på lite sjölä.

Hur underbart är inte sjölivet :-)

Ronnie