På plats på Nyländska JaktKlubben

Nu har vi landat på klassisk finsk seglarmark, Nyländska JaktKlubben (NJK) i Helsingfors. Solen skiner och det vackra klubbhuset är en perfekt inramning inför tävlingarna som startar imorgon. Baltic Offshore Week som också är Finländska och Estniska Offshore ORCi mästerskap startar imorgon med en bansegling (kryss läns bana) och det långa havsracet (40 nm). Vår besättningen är på plats efter en lugn översegling med Viking Line. Båten som seglades hit tidgare har under dagen försatts i tävlingsskick. Alla inmätningar och genomgångar är avklarade så nu är det bara skepparmötet kvar innan vi är helt förberedda inför morgondagen. Med en del nya gastar ombord kommer seglingarna att vara en perfekt uppladdning inför VM seglingarna som startar i nästa vecka. Hamnen har under dagen fyllts på med alltfler båtar och det kommer bli ett rekordstort antal som kommer till start. Så nu är det bara att ladda inför morgondagen och en spännade regatta.