Pro4u – Malin klar för segling och de övriga båtarna börjar samlas

Snabb i vattnet

Under dagen färdigställe Patrik och Calle Pro4u – Malin. Innan vi lämnade åter hyrbilen i Kiel så plockade vi ur de sista sakerna ur båten på förmiddagen. På eftermiddagen fick Pro4u – Malin komma upp ur vattnet för en översyn av botten, köl och roder. Nu är hon riktigt snabb i vattnet!

IMG_2673
Lattor i nya 3Di-storen
IMG_2678
Pro4u – Malin klar för segling

Hamnen fylls på

Ute på bryggorna i hamnen har de första båtarna av de 176 deltagarna börjat etablera sig. Inne i hamnen har det stora regattatältet ställts i ordning för de 1 700 seglarna.

IMG_2661 IMG_2680IMG_2666

Base camp etablerad hos Hansi

Under sen eftermiddag kom övrig i besättning till Base Camp i byn Osdorf nordväst om Kiel. Campen är hos Hansi som driver Landhaus Hammerich. Kvällen avslutades med Schweitzer schnitzel och lokalt öl.

IMG_2681IMG_2682