Säsongsavslutning!

Vi hade i fredags vår traditionsenliga säsongsavslutning för alla som tävlat och tränat med teamet under säsongen. Hela 16 personer slöt upp till en fantastiskt god middag som vårt mat & dryckesteam (som vanligt) hade fixat på ett mycket bra sätt! En hel del karatesegling blev det förstås under kvällen som det brukar bli och alla fick redogöra för säsongens bästa och sämsta seglarminne så en hel del saker man glömt bort (eller i vissa fall förträngt) kom fram vilket var väldigt kul!

Vi hade också förberett knappt 150 bilder och filmer för att fullborda nostalgikänslan under kvällen. För er som inte kunde komma och för alla andra som kanske är intresserade vad vi hållit på med under säsongen här kommer avslutningsfilmen. Här finns bilder (utan ljud) och filmer (med ljud) från vinterns båtfix, skidresa, säsongens träningar och tävlingar med Malin samt också från J/70 VM och till sist Mästarnas Mästare. Vi har också med lite material från VM 2018 och EM 2017. Nedan är bilderna/filmerna så njut av en knapp timmes seglingskänsla i höstmörkret!