Team Pro4u summerar säsongen

Vi har summerat säsongen 2019 och konstaterar att givet att vi hade tre nya i besättningen samt en på ny position (dvs halva båten) blev det ett framgångsrikt år resultatmässigt där vi lyckades försvara vårt Amatör guld på EM/VM för 8:e året i rad sedan 2012 på EM i Oxelösund, vi vann Havskappseglings SM i Sandhamn, ÅFIR, vår klass på ÅFOR, Sandhamn Open Hav och Indian Heat för tredje året i rad. Vi vann också North Sails ORCi Cup och till sist kom vi tvåa totalt på Mästarnas Mästare!

I nedan presentation & video finns samma summering för 2019:

Team Pro4u – Summering av säsongen 2019

Vi fortsätter nu vår satsning mot nya mål enligt ”Projektets” målsättningar där ständiga förbättringar är ett viktigt ledord. Under 2020 blir det tyvärr inget EM/VM för Malins del (EM går i medelhavet och VM i USA) men vi kommer förstås vara med på de ”vanliga” tävlingarna Lidingö Runt, Viggan Open, Sandhamn Open, Gotland Runt och Indian Heat. Vi planerar också (om det blir i augusti) att vara med på Baltic Offshore Week för att få tävla mot de bästa klass C båtarna som mestadels kommer från Estland och vi hoppas att det blir ett SM där vi förstår gärna är med. Vår långsiktiga plan är sedan att få ihop en bra och samtrimmad besättning under nästa år som vi sedan förhoppningsvis kan behålla intakt 2021 då vårt stora mål blir VM i Tallinn.

Vi tackar alla som tränat och tävlat med oss, alla konkurrenter och arrangörer, vår klubb KSSS alla partners och speciellt vår huvudsponsor Pro4u, pro4u.se.

Tack också till alla som följer vår Blogg, Facebook sida, artiklar och nyhetsbrev och hoppas ni följer med framöver också på vår resa mot nya mål!

Blogg: swe88.wordpress.com

Facebooksida: Pro4uSailRacingTeam

Slutligen önskar vi alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

20190817_185744(0)