Team Pro4u KSSS Klubbmästare 2020!

Idag tävlade vi i KSSS Klubbmästerskap i J/70. Det var tolv lag (som körde i heat om fyra båtar) som deltog och vi tävlade i sprintsegling och vi i Team Pro4u lyckades vinna tävlingen och bli KSSS Klubbmästare 2020! I grundomgången kördes fem race och vi lyckades spika fyra av dessa och kom tvåa i ett men det var tight i toppen med flera bra lag. Till sist var det en finalsegling som var vårt sämsta race och vi kom trea. Dock räckte det eftersom resultaten från alla seglingar räknades och vi vann på nio poäng med serien: 1, 1, 1, 2, 1 och 3. Tvåa kom Ronny Gustavsson med besättning på 10 poäng och trea Christian Harding med besättning med elva poäng.

Resultat här: https://www.ksss.se/globalassets/resultatarkiv/2020/ksss-km-j70/final_ver1.pdf

Vi tackar KSSS för ett mycket bra och trevligt arrangemang med fina seglingar och strålande höstväder!