Vinst i Viggan Open träningssegling!

Idag seglade vi Viggan Open träningssegling på Trälhavet. Det blev sex roliga träningsseglingar i bra tempo med fina banor. Vi lyckades faktiskt vinna samtliga sex träningsrace enligt ORCi regeln och med ett borträknat resultat blev det en total på 5. Enligt SRS regeln kom vi 2:a i första racet men lyckades sedan vinna resterande fem träningsrace, med en borträknad blev det också en total på 5.

Resultaten från träningen finns här: https://www.sailwave.com/results/vigganopen2021.htm?fbclid=IwAR1SZ8rv24lNMmsDgt0OsDcBFRk1uhiha7S2cIfwtKdqWETxm6-YKx-czZ0

Det var roligt och väldigt nyttigt att få träna med flera andra båtar då vi tränat en hel del själva tidigare på säsongen. Vi är nöjda med våra seglingar idag, vi lärde oss en hel del och det finns flera saker att förbättra men i stort flöt det på fint! Stort tack också till arrangörerna av Viggan Open att ni ordnade en sådan bra träningsdag för oss seglare! Vi kommer gärna nästa år igen.

Filmer från starterna finns på Viggan Opens sida där även bilder kommer läggas upp senare: https://www.facebook.com/vigganopen

Bilden nedan från en annan tävling ett tidigare år.