BOW börjar imorgon

Team Pro4u är på plats i Helsingfors för vår första internationella kappsegling sedan sommaren 2019 och det känns kul att vi förhoppningsvis börjar se slutet på denna pandemi och att internationell kappsegling är möjligt!

Baltic Offshore Week startar imorgon och det är ca 28 båtar med och det skall bli roligt att tävla mot den Finska ORCi flottan. De ser ut att bli ganska lätta vindar och fint väder i helgen och man planerar 7 race totalt, 6 banrace och 1 havsrace.

Idag har vi varit ute och tränat och haft en väldigt fin dag där vi tränat kortbana och starter och sedan på eftermiddagen kryssade vi ut till startområdet och sedan fick vi en fin läns hem. Imorgon tror vi att det kommer bli 3 banrace och vi ser fram emot detta!

Mer information och senare resultat finns på BOWs hemsida:

https://balticoffshoreweek.org/