Team Pro4u söker nya seglare!

Vill du vara med i Sveriges bästa havskappseglingsteam på amatörnivå och utvecklas och bli en bättre seglare? Team Pro4u söker ett par nya ordinarie besättningspersoner och beroende på bakgrund/erfarenhet kan olika roller vara aktuella. Man behöver ha ett brinnande intresse för segling, kappseglingserfarenhet och ha en lärande attityd dvs en vilja att hela tiden utvecklas och bli bättre.

Ålder och kön spelar ingen roll utan det viktigaste är attityden, att man kan lägga mycket tid på segling, är prestigelös, relativt vältränad fysiskt, ansvarstagande och att man gärna är långsiktig.

Under säsong tränar vi normalt onsdagskvällar i Saltsjöbaden samt under helgerna är det ibland träningar eller race och som ordinarie förväntas man vara med de flesta tillfällen (helst alla). Under vintersäsong har vi också aktiviteter/båtfix mm så även då förväntas man delta som ordinarie medlem.

Vi kan erbjuda att få segla på en konkurrenskraftig båt (First 36.7 modifierad) med bra material med ett erfaret team och vill man utvecklas som havskappseglare och bli bättre är det troligen en av Sveriges bästa båtar/projekt att vara med i. Vi har också väldigt roligt tillsammans och man har chansen att se nya städer i Europa där mästerskapen hålls. Nästa säsong är EM i Oslo vårt stora mål.

Är du intresserad kontakta antingen Patrik Forsgren på pa.fo@hotmail.com / 076-769 8588 eller Anders Björk på anders.bjork7@gmail.com / 070-549 2989.