North Sails Offshore Clinic

Denna helg har vi haft en väldigt bra träningshelg i samband med North Sails Offshore Clinic med bas på Lökholmen vid Sandhamn. Träningen började i fredags och efter ett eftermiddagspass i högt tempo så körde vi nattsegling i mörker med diverse banor samt också en övning i MOB vilket alltid är nyttigt att träna på. På lördagen fortsatte träningarna och vi också lite mer distanssegling med lite öppna bogar, väldigt bra att få träna på. Till sist idag blev det mer startträning och mer kryss- länsbana.

Foto: NSOC/Christian Harding

Riktigt bra med en träningshelg som denna när vi får köra mot andra båtar samt får göra lite olika övningar och ge oss möjlighet att trimma ihop oss än bättre!

Bild på start. Foto: NSOC/Christian Harding

Vi tackar North Sails, SHF och KSSS för ett väldigt bra arrangemang och kanske den bästa NSOC så här långt? Vi kommer gärna tillbaka igen och hoppas än fler båtar tar chansen nästa år och att få så mycket varierad träning med starter, kortbana, manövrar, nattsegling, MOB, öppna skot, distans mm under en helg med andra båtar är unikt! Speciellt tack till Anders Lewander, Christian Harding och Anders Bengtsson som coachat oss på havet! Vi ses nästa år igen.

Spinn och stagsegel. Foto: NSOC/Christian Harding