Viggan Open 2024

Under söndagen seglade teamet sin första tävling ihop, Seapax Viggan Open, som gick av stapeln på Trälhalvet. I regn och något kyliga vindar genomfördes sex fina race i mellan 8-14 knops vind. Dagen bjöd på intensiva race med mycket manövrar, tight startlinje och en del tighta situationer. Banan som seglades var en kryss-länsbana där teamet allt eftersom blev varmare i kläderna. Vi slutade som segrare i både ORCi- och SRS-klassen, och vi är glada över att äntligen få komma ut på banan för lite kappsegling. De fullständiga resultaten finns här.

Vi vill framföra ett stort tack till arrangörerna och Trälhavets Båtklubb för en välarrangerad tävling fylld med många race! Vi siktar nu in oss på två seglingsdagar utanför Sandhamn fullspäckade med träning under North Sails Offshore Clinic 9-10 maj.