Silver på EM i havskappsegling 

Efter sista dagen som bestod av 2 bankappseglingar stod det klart att vi slutade på en 2a plats. Sista dagen bjöd på mycket fina förhållanden med bra väder samt jämn och fin vind men aningen lättare än tidigare dagar, ca 8-12 knops vind.  

Efter ett coastal race, ett offshore race och 6 st insvepta race fick vi totalt 17 poäng med serien 3,1,3,3,4,1,2,(5). Med detta var vi 6 poäng efter Sugar som vann även detta år med Sandro Montefusco vid rodret. Vi säger stort grattis till dem, och fantastiskt bra seglat. 3a kom Aivar Tuulberg och hans besättning på Katarina II.

Hela resultatlistan hittar ni här. 

https://data.orc.org/public/WEV.dll?action=index&eventid=ggkte

Vi vill också passa på att tacka Åland, Mariehamn, ÅSS, finska havskappseglingsförbundet och hela ORC för en fantastiskt fin och välarrangerad vecka.

Vi är jättenöjda med regattan och vår prestation denna säsong. Detta var sista regattan för säsongen och nu väntar höstträningar för att förbereda oss inför nästa säsong. 

Slutligen vill vi även säga stort grattis till svenska Garm och Per Roman som med sin JPK 11.80 som kom 3a i klassen över oss, klass B.