The heat is on…

Två dagar till start av VM har präglats av förberedelser av båt och personlig utrustning. Ett nytt storskot är monterat efter att Lasse drog sönder det igår då Patrik ville ha mer power i starten av näst sista racet. Två nya genuafall monteras imorgon efter att höljet på ena fallet slets isär. Därefter är båten klar för en tur på havet och lite finlir att göras.

Vädermässigt så har det blåst ganska mycket idag (upp mot 15 m/s i byarna) och det väntas ca 10 m/s under morgondagen för att sedan bli svaga vindar under VM:s första dag då ett havskör seglas på ca 60 Nm.

På det stora hela känns det som om vi har bra koll på allting. Baltic Offshore Week var en nyttig repa för både båt och besättning. Och att få avsluta sista dagen med två tredjeplatser känns bra för självförtroendet.

Stämningen i lägret är bra och det skämtas både hit och dit. Nu väntas middag och vila.

Följ oss gärna då det kommer att skrivas dagliga rapporter. Hälsar;
Patrik, Lasse, Claesson, Anders, Johan, Ronnie, Molle och Fredrik.

Publicerad av Ronnie F från en Windows Phone