Fler nya i Team Pro4u

Vi fortsätter presentera nya personer i Team Pro4u till denna säsong. Den andra nya ordinarie personen i teamet är Axel Antas-Bergkvist – välkommen och kul att du vill segla med oss! Nedan är en bild och presentation av Axel.

IMG_20190311_081854

 • Kort vem du är
  Jag heter Axel, är 25 år och är född och uppvuxen i Stockholm.
 • Vilken roll kommer du att ha på båten
  Jag kommer att axla rollen som mastman, samt vara reserv för fördäck.
 • Seglingsbakgrund/meriter
  Har seglat i ORC/IRC (ÅFOR, Sandhamn Open m.m.) sedan tidiga tonåren och varvade då med att vara seglarskoleledare. Har de tre senaste säsongerna seglat med en Grand Soleil 42R först som mastman och den senaste säsongen som fördäckare, bl.a. på Offshore Worlds i Haag. Med detta är jag helt klart den minst meriterade i teamet och står inför en uppförsbacke som heter duga, nånting som gör mig om möjligt ännu mer taggad på det här projektet!
 • Varför vill du segla med Team Pro4u?
  För att jag vill lägga i nästa växel och utvecklas som kappseglare och lagspelare, och för det finns det väldigt få team som är lika bra som Team Pro4u.
 • Vad gör du civilt
  När jag inte kappseglar (eller tränar inför) så driver jag en snabbt växande digitalbyrå med i skrivande stund 12 anställda i Stockholm.
 • Något annat intressant?
  Jag kommer rodda mycket med media ombord inför, under och efter säsongen. Så om det är någon vinkel eller behind-the-scenes material som du önskar, så är det bara att hojta till!