Seger i KSSS Indian Heat Regatta idag!

Idag avslutades KSSS Indian Heat Regatta på Baggen med det sista och sjätte racet och det blev en spik till för oss. Totalt blev det fem spikar och en fjärdeplats som räknades bort. Idag blåste det bitvis mycket i byarna så det var ganska svåra förhållanden men vi lyckades relativt bra med manövrarna och hade fin fart och bra taktik.

Vår serie i de 6 racen blev: 1, (4), 1, 1, 1, 1 totalt 5 poäng efter en borträknad segling. Tvåa kom Corby 33 Team Harken med 15 poäng och trea kom Corby 37 Aurora (från Skottland) med 20 poäng.

Vi tackar KSSS och Aruba och vi tycker denna tävling är väldigt rolig och mycket glada att vi kunde vinna för tredje året i rad! Mycket bra tävlingsledning och arrangemang i övrigt. Vi kommer nästa år igen!

Resultaten finns här: Resultat Indian Heat