Team Pro4u vinnare av North Sails ORCi Cup 2019!

I samband med Indian Heat avslutades också årets North Sails ORCi Cup som Svenska Havskappseglingsförbundet med framgång organiserat. Vi är väldigt glada att vi kunde vinna årets cup bland 55 deltagare!

De fyra tävlingar som ingick i cupen (och våra placeringar) var Sandhamn Open (4:e plats), ÅF Offshore Race (1:a plats Klass ORCi C), SM Havskappsegling (1:a plats) och Indian Heat Regatta (1:a plats) och vi vann cupen på 81 poäng (gällde att få så många poäng som möjligt). Tvåa i cupen blev X-41 Magic Mix på 65 poäng och trea First 40.7 Naomi på 64 poäng.

Samtliga resultat finns här: Resultat North Sails ORCi Cup 2019

Läs också inlägg på SHF’s hemsida: http://shf.nu/2019/09/15/ksss-indian-heat-regatta-by-aruba-i-helgen/

Vi vill speciellt tacka Johan Tuvstedt och SHF för att man arrangerat denna roliga cup och tack också för den fina bilden nedan som togs innan målgång av dagens race!

IMG_1712