Vinst i Sandhamn Open DH

Under helgen har vi deltagit i Sandhamn Open som i år arrangerades som en dubbel handed kappsegling. Till en början var det väldigt lätt vind, vridigt och regn. Efter någon timmes segling blev förhållandena bättre med en successivt tilltagande vind samt att regnet avtog.

Banan lades med start utanför Sandhamn, läns ned till Dämban, därefter en kryss till Huvudskärs väderboj och därefter var det fortsatt kryss ned till Koppar stenarna. Kl 05.35 på lördagmorgonen rundade vi Kopparstenarnas Västprick för att sedan ha en lång spinnakerrepa tillbaka till Revenge och målgång vid Skanskobb.

Resultatet i denna kappsegling blev vinst för vår del. Stort tack KSSS för en otroligt kul kappsegling i ett nytt format.

Övriga resultat hittar ni här.

Flera bilder från Sandhamn Open 2020 hittar ni här!