Indian Heat – ledning efter första dagen

Idag fick vi äntligen kappsegla igen på KSSS Indian Heat Regatta och vi hade fantastiskt fina förhållanden på Baggen med sol och 7 till 12 knops vind, som vanligt väldigt vidrigt. Vi har seglat bra och efter dagens 4 race är vi i ledningen med serien (4), 1, 1 och 1 med totalpoängen 3 efter en borträknad segling. I vårt första race hamnade vi helt fel på första kryssen och var långt efter men lyckades segla upp oss på andra varvet till en slutlig fjärdeplats. Sedan hade vi tre bra race med bra fart, stabila manövrar och bra vägval där vi lyckades med tre spikar.

Resultat från dag 1: https://www.ksss.se/globalassets/documents/2020/resultat-fjarde-racet-srs.html

Imorgon hoppas vi på lika fina förhållanden och lika bra banor som idag och två race är planerade.