Vinst i KSSS Indian Heat Regatta idag!

Idag avslutades KSSS Indian Heat Regatta på Baggen med de två sista racen och det blev två spikar till för oss. Totalt blev det seger i SRS klassen. Förhållandena för kappsegling idag var precis som igår väldigt bra med en aning mer vind och delvis soligt. Vi gjorde två bra seglingar idag och i speciellt dagens första segling hittade vi verkligen rätt väg på banan. Det var fortsatt stabila manövrar och fin fart i båten och starterna har generellt varit bra hela helgen!

Vår serie i de 6 racen under helgen blev: (4), 1, 1, 1, 1 och 1 totalt 5 poäng efter en borträknad segling. Tvåa kom Farr 40 Stormtrooper med 13 poäng och trea kom Farr 40 Joint Venture med 18 poäng.

Resultaten finns här: https://www.ksss.se/globalassets/resultatarkiv/2020/resultat-sjatte-racet-srs_v1.html

Vi tackar KSSS och detta är ju lite av vår ”favorittävling” och vi är mycket glada att vi kunde vinna tävlingen för fjärde året i rad! Mycket bra banor samt trevlig och kunnig tävlingsledning. Vi kommer gärna nästa år igen!