Tvåa på Indian Heat

Under helgen seglades KSSS Indian Heat Regatta för femte året på vår hemmaplan Baggen. Som vanligt jättekul att tävla i denna roliga och trevliga tävling. Vädret har bjudit på mestadels väldigt lätta vindar under helgen men stabilare förhållanden idag söndag då vi kunde genomföra fyra race.

Totalt kom vi tvåa i årets tävling och under de sex racen hade vi serien 2, 2, 1, (3), 1 och 2 med totalen 8 efter att en segling räknats bort. Vi hade halva besättningen under helgen som hjälpte till som reserver och formkurvan har varit stigande och det har gått bättre och bättre för varje race. Men i år räckte det inte ända fram. Vi gratulerar Farr 40 Stormtrooper som vann årets Indian Heat och denna helg seglade dem bättre än oss! Alla resultat finns här.

Vi tackar KSSS och alla funktionärer för en bra tävling med fina och bra banor. Vi kommer tillbaka nästa år igen så klart!