Vinst i North Sails ORCi cup 2021!

North Sails ORCi Cup 2021, som arrangeras av KSSS och SHF, har i år inkluderat tre ORCi tävlingar, Sandhamn Open, Gotland Runt och Indian Heat. Vi i Team Pro4u lyckades vinna Cupen i år, som haft 35 deltagare i någon eller flera av tävlingarna, med totalpoängen 52. Vi är väldigt glada för att vinna denna Cup för tredje året i rad! Tvåa 2021 är Elliot 44 Matador med 38 poäng och trea Ker 40 Keronimo på 36 poäng. Resultat från årets cup här.

Tittar man på de tre deltävlingarna så kom vi 3:a på Sandhamn Open (Resultat SO), vi kom tvåa på Gotland Runt (Resultat GR) och i den sista tävlingen som gick nu i helgen vann vi baserat på ORCi scoring (tvåa enligt SRS). (Resultat IH).

Det pågår också en omröstning hos SHF gällande utmärkelsen ”Årets havskappseglare (tom imorgon 16/9 kl 18:30) och vi är väldigt glada att blivit en av de nominerade till denna fina utmärkelse. Om man är SHF medlem och vill rösta på oss eller någon annan av de nominerade så går det bra att rösta här.

Generellt har alla fyra nominerade gjort starka insatser i havskappsegling under året och vi gratulerar alla till deras nomineringar!