Vinst i Henri Lloyd FrostBite Challenge!

Under helgen som gått har vi i Team Pro4u varit nere i Marstrand och seglat Henri Lloyd FrostBite Challenge. Det har bjudits på frisk vind mellan 7-12 m/s och härliga planingsförhållanden på undanvindarna. Det har även bjudits på snöfall, fina seglingsförhållanden och god mat.

Dethär var årets sista tävling och resultatet i de 8 genomförda seglingarna för vår del blev 3, 2, (5), 2, 1, 1, 3, 1 med ett nettoresultat på 13 p och nästa båt hade 23 p, vilket var otroligt kul för vår del! Hela resultatlistan hittar du här. Vi vill tacka alla seglare och arrangörerna för en fantastisk helg

Vi vill även tacka alla som har seglat med och mot oss under det gångna året och så hoppas vi att vi ses nästa år. Utöver det vill vi även rikta ett stort tack till Pro4u och de andra sponsorerna och samarbetspartners som hjälper till och gör detta möjligt. Detta innebär inte att vi lägger ned för säsongen men FrostBite var årets sista kappsegling.