Team Pro4u summerar säsongen

Vi summerar säsongen 2021 och ännu en bra säsong för oss! Resultatmässigt har vi varit på pallen i alla årets kappseglingar med Malin vilket visar på stabil segling med en hög lägstanivå. Några av årets höjdpunkter med Malin:

  • Vi blev Finska mästare för första gången
  • Klasstvåa på Gotland Runt efter en fantastisk uppsegling
  • Vinst i amatör VM (för nionde gången i rad på EM och VM)
  • Trea i öppna klassen på VM och endast 3 poäng från vinnaren bland 62 deltagare
  • Vinst i North Sails ORCi cup

Vi har också haft väldigt roligt i teamet, en bra mix av yngre och äldre och vi har besökt Helsingfors och Tallinn.

Se vår summering för 2021 nedan (som video eller att laddas ner).

Nästa säsong är vårt stora mål EM i Norge (och försöka vinna öppna klassen för tredje gången) och vi kör också SM, BOW i Tallinn och förstås Gotland Runt mm. De delar av teamet som kör J/70 fortsätter också sin satsning med både EM och VM. Vårt långsiktiga mål med Malin är sedan VM i Kiel 2023 där vi förstås väldigt gärna skulle vilja vinna guldet när vi nu varit väldigt nära flera gånger tidigare.

Vi tackar alla som tränat och kappseglat med oss, alla konkurrenter och arrangörer, vår klubb KSSS alla partners och speciellt vår huvudsponsor Pro4u, pro4u.se. Tack också till alla som följer oss och hoppas ni följer med framöver också på vår resa mot nya mål!

Slutligen önskar vi alla en God Jul och ett Gott Nytt År!