Pro4u’s 25-års firande

Igår anordnade vår huvudsponsor Pro4u en middag med underhållning samt efterföljande dans i Stadshusets Gyllene sal för att fira att bolaget fyller 25 år. Vi var några nuvarande och före detta seglare med respektive från Team Pro4u på plats för firandet.

Team Pro4u´s S2 som vi seglat med så många gånger upphängd i Stadshuset

Vi tackar å segelteamets vägnar för en fantastisk kväll med utsökt middag samt trevlig underhållning med bl a Abba the Show!

Prisbord med ett urval av priser och utmärkelser

Stort tack till Pro4u som bjöd in oss seglare till detta firande. Slutligen riktar vi stor tacksamhet till Pro4u som varit en långsiktig partner och varit vår huvudsponsor under 8 år sedan 2014. Vi hoppas vårt samarbete kan fortsätta lika framgångsrikt även framöver!

Gyllene salen med Mälardrottningen på väggen innan alla gäster kommit till middagen