Kappseglingar till helgen!

Nu till helgen börjar vi kappsegla med Malin och Team Pro4u kommer vara med på Lidingö Runt på lördag och sedan Viggan Open på söndag. Det blir som alltid kul att få komma igång på riktigt och detta är för oss viktiga träningskappseglingar.

Under försäsongen har vi tränat en del och som vanligt gjort lite förbättringar och tränat in nya personer i teamet. Vi har också haft väldigt bra hjälp av Joca Signorini som coach på några pass. Vi har både kört en del på Baggen och också varit ute i Sandhamn och kört lite havspass. Vi kommer att få två bra tillskott denna säsong och Linnea Floser kommer med i en trimroll och sedan återkommer Roger Nilson som strateg/Navigatör under åtminstone Gotland Runt och VM – välkomna båda två!

Årets stora mål för oss är som vanligt det internationella ORC mästerskapet och i augusti går VM i Kiel och det är redan drygt 70 båtar anmälda till vår klass C och en bra bit över 100 båtar totalt. I tillägg till det kör vi också Sandhamn Open, vi åker till Helsingfors för Baltic Offshore Week samt Gotland Runt.