Vinst i Seapax Viggan Open!

Idag kappseglade vi Seapax Viggan Open på Trälhavet. Vädret var idag igen strålande fint men väldigt skiftande lätta vindar. Det genomfördes 4 banseglingar med 14 deltagande båtar. Vi lyckades efter bra segling ta hem segern efter serien 1, 2, (4), 1 med totalt 4 poäng i ORC klassen. Tätt efter på samma poäng och med väldigt små tidsdifferenser var Farr 40 Stormtrooper.

Resultaten finns här: https://www.sailwave.com/results/vigganopen2023.htm?fbclid=IwAR3QatWKW9HWimD3E8wvRqunO4Gb4RzsTdhyw1UB0ApgyuPrOVSgOksd0Zg

Vi riktar ett stort tack till tävlingsledningen för Viggan Open för att man dels arrangerar denna trevliga kappsegling för oss och speciellt idag med alla vindvrid är det riktigt bra gjort att få till 4 hela seglingar!

Denna helg seglade vi med vår ordinarie besättning denna säsong och det har gått riktigt bra och vi ser med tillförsikt fram emot resten av säsongen, härnäst väntar Sandhamn Open nationaldagshelgen.