Gotland Runt prisutdelning & regattamiddag

Efter en välbehövlig natts vila var det i onsdags dags för prisutdelning och regattamiddag efter vår totalseger och klassvinst i årets Gotland Runt. Vi hade med (nästan) hela teamet samt en hel del respektive vilket var roligt. Bild nedan från fördrinken innan prisutdelningen.

På prisutdelningen var det oväntat mycket folk vilket var kul!

Det blev flera fina priser och vi fick totalt tre vandringspokaler som nu kommer få Team Pro4u graverat/tillagt, en för klasseger i ORCi B, Hoburgen pris och till sist den finaste pokalen för Totalvinst. Pokalerna i mitten nedan på bilden.

Övre raden från vänster: Martin Hedberg (meteorolog i land), Patrik Forsgren, Roger Nilson och Anders Björk. Nedre raden från vänster: Peter Thorwid, Thomas Tennström, Linnea Floser, Zacharias Krafft och Emil Forsgren (saknas på bild Emil Alnebeck).

Även vår meteorolog Martin Hedberg som vi fått väldigt bra hjälp av och som vi kommer fortsätta samarbeta med också över VM var med oss under kvällen vilket var roligt.

Till sist blev det regattamiddag och sedan lite dans.

Text: Anders Björk

Bilder: KSSS och Team Pro4u