Team Pro4u söker en ordinarie besättningsperson

Vill du vara med i Sveriges bästa havskappseglingsteam på amatörnivå denna säsong och utvecklas och bli en bättre seglare? Team Pro4u söker en ny ordinarie besättningsperson och beroende på bakgrund/erfarenhet kan olika roller vara aktuella även om trim är mest aktuellt men även fördäck eller mast kan vara möjliga positioner för rätt person. Man behöver ha ett brinnande intresse för segling, kappseglingserfarenhet och ha en lärande attityd dvs en vilja att hela tiden utvecklas och bli bättre.

Ålder och kön spelar ingen roll det viktigaste är attityden, att man kan lägga mycket tid på segling, är prestigelös, relativt vältränad fysiskt, ansvarstagande och att man gärna är långsiktig.

Under säsongen april-augusti tränar vi normalt onsdagskvällar i Saltsjöbaden samt under helgerna är det ofta (men inte alltid) träningar eller race och som ordinarie förväntas man vara med de flesta tillfällen (helst alla). Under vintersäsong har vi också aktiviteter/båtfix/teoripass mm så även då förväntas man delta som ordinarie medlem.

Vi kan erbjuda att få segla på en konkurrenskraftig båt (First 36.7 modifierad) med bra material med ett erfaret team och vill man utvecklas som havskappseglare och bli bättre är det troligen en av Sveriges bästa båtar/projekt att vara med i. Vi har också roligt tillsammans och man har chansen att se nya städer i Europa där mästerskapen hålls.

Är du intresserad kontakta omgående antingen Patrik Forsgren på pa.fo(at)hotmail.com / 076-769 8588 eller Anders Björk på anders.bjork7(at)gmail.com / 070-549 2989.